top of page

Gezinshuisouders

Op een prachtige locatie in het buitengebied van Lunteren ligt een mooie woonboerderij op ons te wachten, waar we Deo Volente in het najaar van 2024 van start hopen te gaan met een woonlocatie voor 6 bewoners met een verstandelijke beperking.

"Het huis is er, de bewoners zijn er ook, Nu zijn we nog op zoek naar jullie!"

Wie zoeken we?

  • Een sociaal echtpaar, met reformatorische achtergrond, dat vol overtuiging wil gaan voor deze mooie uitdaging. Onze bewoners draaien mee in jouw eigen gezin. Je zorgt ervoor dat ze zich positief kunnen ontwikkelen, door hen veiligheid, steun, nabijheid en structuur te bieden;

  • Je bent in staat om oplossingsgericht te denken;

  • Je bent als echtpaar goed in staat om samen te werken wanneer er uitdagingen ontstaan en je weet er voor onze mensen een tweede thuis van te maken;

  • Contact met ouders zie je als belangrijke meerwaarde. Je bent in staat om open en correct het contact te onderhouden;

  • Je hebt het vermogen om adequaat in te spelen op wat de bewoners en hun ouders belangrijk vinden. (inlevingsvermogen, goede communicatie, tactvol handelen)

  • Je bent in staat om open contact te onderhouden met meerdere disciplines o.a. om het netwerk van deze bewoners goed om hen heen vast te blijven houden;

  • Eigenschappen als: intrinsieke motivatie, er met veel enthousiasme voor gaan, humor inzetten, zelfreflectie, veerkracht en met momenten tegen een uitdaging kunnen, zijn erg nodig om dit werk op een positieve manier te kunnen doen;

  • Het is belangrijk dat je beschikt over een relevant diploma (zorggerelateerd / (ped)agogisch) op minimaal niveau 4;

  • Ervaring in de gehandicaptenzorg heeft sterk onze voorkeur. Je kent onze doelgroep van binnenuit, zodat je ook beter in kunt schatten wat je kunt verwachten van deze baan.

Hoe ziet deze baan eruit?

Tijdens het weekend en doordeweeks tussen 16.00u en de volgende morgen 9.00u ben je beschikbaar voor de bewoners. Doordeweeks zijn de bewoners tussen 9.00 en 16.00 u op hun werk op Groot Middendorp in Kootwijkerbroek. Je bent 1 weekend in de maand vrij.
 

Je maakt onderdeel uit van een warm en betrokken team. Je hebt korte lijntjes met de collega’s op Groot Middendorp en je leidinggevende. Zij denken actief met je mee; zeker tijdens de opstartperiode. Daarnaast is altijd een gedragsdeskundige beschikbaar om met raad ter zijde te staan. Je wordt in deze functie ondersteunt om je werk met voldoening te doen en onze bewoners een fijn thuis te bieden.
 

Gezinshuisouder zijn is niet zomaar een baan, maar een verantwoordelijke en uitdagende functie waar je, als je hart er ligt, ontzettend veel voor terug krijgt.

Arbeidsvoorwaarden

Salaris en arbeidsvoorwaarden worden in overleg vastgesteld conform de cao-gehandicaptenzorg.

Contactgegevens voor meer informatie
Andrea van Veen
andreavanveen@grootmiddendorp.nl

Telefoonnummer: 06 31 05 76 78

bottom of page